Despre Noi

Va multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor noastre! Ati accesat site-ul web al producatorului si magazinului de mobilier din PAL melaminat Dream Mob din Buzau. Suntem siguri ca ati accesat acest website la recomandarea unui prieten, ori al unui client Dream Mob! Calitatea produselor si serviciilor noastre ne-au recomandat inca de la inceputul activitatii, de aceea stim ca nu suntem singurii, dar sigur suntem cei mai buni! Te invitam sa parcurgi cu rabdare si atentie website-ul nostru pentru a te convinge ca merita sa ne vizitezi magazinul din oras! Iti recomandam sa ne vizitezi chiar daca nu intentionezi sa achizitionezi mobilier pentru casa, ori biroul tau acum, oricand un apropiat al tau poate avea nevoie de o recomandare, iar tu vei avea mai multe optiuni pentru achizitiile viitoare!

CINE SUNTEM?

Societatea Dream Mob Buzau functioneaza din anul 2004, avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea mobilierului din PAL melaminat. Activitatea societatii este sustinuta de o moderna unitate de productie, un magazin de prezentare si comercializare, precum si de logistica necesara asigurarii serviciilor de transport catre clientii nostri. Dream Mob inseamna o echipa tanara de specialisti si tehnicieni atent selectionati si calificati.

CE FACEM?

Dream Mob executa mobilier din PAL melaminat MDF pentru locuinte, birouri, spatii comerciale. In portofoliuil nostru de produse sunt prezente toate gategoriile de mobilier, de la mobilierul pentru living, dormitoare, ori bucatarie, pana la articole de mic mobilier (scaune, mese, cuiere), intr-o mare varietate de forme si culori. In constructia mobilierului utilizam cele mai bune si mai nou aparute materiale, precum si subansamble de inalta calitate. Dream Mob comercializeaza pal melaminat MDF, elemente postformi si termopal (pal import Germania).

DE CE NOI?

„De ce noi?” Intrebarea de mai sus ne este adresata din ce in ce mai des si intelegem ca este normal sa fie asa datorita multitudinii de oportunitati, oferte si variante intr-o piata libera. Am tot incercat sa gasim raspunsul cel mai clar si concis, insa in fiecare zi un client Dream Mob ne ofera un alt raspuns. Pentru ca nu facem rabat de la calitatea produselor! Pentru ca atasam cele mai bune servicii produselor noastre! Pentru ca avem idei inovatoare! Pentru ca te ajutam sa alegi! Pentru ca fiecare client este unic! Pentru ca Dream Mob inseamna mobilierul pe care l-ai visat!